top of page

OVER NATURVIANA

NaturViana is een privétuin waar het idee is om de natuurlijke omgeving en de naturistische manier van leven te delen. NaturViana is begonnen als Naturistencamping, maar we houden er de voorkeur aan om het privé te houden en vooral voor degenen die het verdienen. NaturViana is nu alleen voor vrienden en voor degenen die de plaats, de natuur en de gezinsomgeving respecteren. Voor diegenen die het concept niet kennen en graag willen bezoeken, kunt u een e-mail sturen naar info@naturviana.com. 2020 alleen onder voorbehoud.

 

NaturViana is het idee van een natuurlijke, milieuvriendelijke manier van leven.

 

NaturViana laat zich leiden door het idee om zo groen en natuurlijk mogelijk te zijn, zich te bevinden in de bergen in het midden van het bos en niet te vertrouwen op elektriciteit of water van "beschaving". Het water komt uit ons eigen land en is zo puur mogelijk. We hebben al een volledig watersysteem gemaakt door de hele site, dus overal is stromend water dat kan worden gebruikt. Dit alles zonder elektriciteit.

 

We vertrouwen op zonnepanelen om onze eigen elektriciteit en batterijen te produceren om deze te behouden. Het kamp is allemaal verlicht met LED's en stopcontacten voor campers.

 

De toiletten zijn bio, dus we verspillen geen water en we kunnen de ontlasting gebruiken om Bio-compost voor de planten te maken, waardoor de noodzaak van septic tanks of vervuiling van de aarde wordt vermeden. Houd er rekening mee dat douchegels of shampoo niet zijn toegestaan, tenzij een kampeerder ze echt nodig heeft of omdat ze Bio Products zijn. We zullen indien nodig onze eigen douchegel of shampoo leveren.

 

We hebben ook een biologische pool, die geen chemicaliën of andere producten gebruikt. Dit zwembad ziet eruit als een meer, en de planten en kleine wezens doen hun eigen schoonmaak, met behulp van buizen en luchtpompen.

 

We accepteren ook donaties om dit project te helpen verbeteren, meer info: Donaties.

bottom of page