top of page

NATURISME

Naturisme is een manier van leven in harmonie met de natuur, genieten van de collectieve naaktheid als een manier om het gevoel van eigenwaarde, respect voor de anderen te verbeteren en, natuurlijk, voor het milieu - volgens de internationale naturisme Federatie.

Dus, naaktheid in een sociale omgeving, op zoek naar het welzijn van het delen van ons lichaam met de elementen, het plezier van het hebben van volledig contact met water, bodem, lucht en zon. Wat kan beter?

In onze samenleving is naaktheid nog steeds in verband met Erotiek, terwijl het lichaam wordt gepresenteerd als een louter object van plezier - ofwel wordt uitgebuit door Publiciteit en Marketing "als perfect" ten dienste van Fashion of winst, ofwel wordt aangevallen door de pseudo-morele die dwingt ons tot bepaalde delen van ons lichaam, de "vuile" en "zondig" degenen te dekken. Twee aspecten van hetzelfde probleem - gebrek aan respect voor one's keuzes en onze lichaamseigen waardigheid.

Zodra afgeschaft vooroordelen en taboes, merkt men dat Naturisme bevordert niet alleen de 'vreugde van het leven ", maar ook fysieke en psychologische harmonie, die ons evenwicht, groter gevoel van eigenwaarde, vrede en fysieke en emotionele ontspanning geeft. Eén keer is genoeg voor ons om te voelen en begrijpen van de gezonde dimensie van deze manier van leven.

 

Kom ons bezoeken. Je zal terug komen!

bottom of page