top of page

Alleen op Reservering!

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
ACCOMMODATIES

BUITENSHUIS

Op het midden van de bossen, op een plek midden in de natuur en bomen. Veel ruimte voor de kampeerders om een tent op te bouwen.

CARAVANS

Op het midden van de bossen, op Een Plek midden in de natuur en bomen. Veel Ruimte voor de kampeerders OM Een tent op te bouwen.

REFUGE

Een koepel met 25m2 en ook een aantal reeds tenten voor de kampeerders te bouwen. We hebben een aantal De Waard tenten en een bijzondere lucht tent.

GALERIJ

Enkele foto's van de plaats

Galerij
pool-index
sun2set
sunsetindex
ducks-info
IMG_3975
IMG_5999
(3
food
Home
sun-web
7410962C-1BED-4E91-A08C-BDBE0F8F604A
caravansweb
flowerweb
adriweb
Over ons

OVER ONS

Wie zijn Adriano & Nina?

Adriano kwam naar Duitsland in 2010 na het afronden van zijn studie in de IT en werkte in een Italiaans restaurant in Bad Bentheim. Nina komt uit Nordhorn ook in Duitsland en op dat moment werkte ze als een belasting accountant. Ze ontmoetten elkaar op Oudejaarsavond en leerden elkaar kennen, maar na een paar maanden Adriano die nodig zijn om terug te keren naar zijn geboorteland Portugal. Na slechts één maand besloot hij terug te keren naar Duitsland vanwege zijn grote liefde "Nina". Hij begon te werken in de steen-industrie in Nederland. Op dat moment zagen ze elkaar alleen in het weekend omdat ze 200 km uit elkaar. Toen in 2012 Adriano verhuisde naar Nordhorn en sindsdien is ze samen hebben geleefd.

Op dit moment, Nina was niet een naturisten, maar op hun eerste zomer vakantie naar Adriano's gezinswoning in Portugal ze probeerde het in Playa de Barra (Spanje), een magische naturistenstrand en al snel opwarmt tot het idee. Ze keerden terug naar dit strand twee keer. De eerste keer dat Nina probeerde naturisme ze was erg ongemakkelijk mee, afkomstig uit een zeer conservatieve familie waar naturisme niet "juiste" wordt beschouwd. Maar na 2 pogingen ze al was loving it, het genoegen om naakt te zijn, om zo gelijk andere personen zijn, en zonder vlekken of kleding die je geeft een identiteit. Na 3 dagen in Spanje, reden ze terug naar huis om Portugal, en op de terugweg Nina zegt: "Ik ben ongeduldig om thuis te komen en liggen naakt bij het zwembad" :)

Adriano is opgegroeid met het naturisme van jongs af als gevolg van zijn vader Manuel zijnde een levenslange naturist die alleen maar bezoeken naturistenstranden :) Toen Adriano en zijn jongere zus Iria kinderen waren Manuel altijd zou hen te laten vallen op een textiel strand in Samil (Spanje) en altijd daarna reed naar het naturistenstrand niet zo ver van daar. Op een dag toen Adriano 17 was hij spontaan besloten om te gaan met zijn vader en sindsdien heeft hij ook weer een naturist geworden :)

Dus in 2012 begonnen ze om na te denken over het maken van de prachtige tuin van Adriano's vader een kleine gezellige plek voor naturisten. Ten eerste was er een groepje en na de eerste zomer was gewoon geweldig idee en ze waren al zien hun toekomst in Portugal! Dus in 2013 begonnen ze de bouw van de eerste installaties en het idee het maken van hun eigen publiciteit en marketing te delen. Naarmate de tijd verstreek maakten ze verbeteringen elke zomer, maar dit was niet genoeg zodat ze besluiten om een ​​aantal grote investeringen te doen, in een bar, toiletten, en andere infrastructuur te zetten. Dus in 2015 waren ze meer en minder klaar met hun idee, maar besloot om de investering die ze al voor een ander stuk grond in de buurt die al in de familie was gemaakt te veranderen, en sinds 2016 zij zijn de voorbereiding van dit nieuwe idee / project .

Contact

CONTACTGEGEVENS

Rua do Divino Salvador

Portela Susã

 

info@naturviana.com


Tel: 0049 152 516 919 91

Hoe kom ik daar?

Openbaar Vervoer: Bus Network Express


Viana do Castelo >>>> Vacaria
Maandag tot en met vrijdag, vertrek om 18.00 uur aankomst op 19h15.

Vacaria >>>> Viana do Castelo
Maandag tot en met vrijdag, Vertrek om 7h15, aankomst om 8h30.

Private Vervoer:
Vanuit het noorden op A28

Uw gegevens zijn succesvol verzonden!

bottom of page